Lavin Estates | Nybyggd villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa med havsutsikt

Fakta Bilder

500m2 8 Sovrum i Port Andratx

Vackra villa Biniorella ligger i ett prestigefyllt område i Camp de Mar på en sluttande fastighet på mer än 2 000 m2 med havsutsikt. Villan erbjuder en boyta på mer än 700 m2, 5 till 8 sovrum med egna badrum och omklädningsrum, ett vardagsrum på övervåningen, ett kök och matplats på bottenvåningen och en separat gästlägenhet. Tre av sovrummen kan fortfarande byggas för att möta dina önskemål. Du har tillgång till en härlig uteplats med pergola och en 55 m2 saltvattenpool från kök/matplats. Utrustningen är komplett med den senaste hemtekniken. Du har massor av designflexibilitet för att anpassa utrymmet efter dina unika preferenser på grund av fastighetens storlek. Färdig 2023

 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  2144m2
 • Sovrum

  8
 • Property ID

  02PGJG
 • Badrum

  5
 • Pris

  6 615 420 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: