Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • ​Här finns många möjligheter för den stora familjen att uppfylla sina drömm

Fakta Bilder

360m2 6 Sovrum i Esporles

Med flera uteplatser och en separat gästlägenhet och totalt sex sovrum och fyra badrum, erbjuder detta hus gott om utrymme.

Här finns många möjligheter för den stora familjen att uppfylla sina drömmar om ett stort boende i naturskönt område tillsammans med naturen. Bostaden är i visst behov av renovering. Runt om bostadshuset finns härliga grönytor i alla väderstreck som lämpas perfekt för lek med familjen och sommarkvällar med nära och kära. Med en separat gästlägenhet och totalt sex sovrum och fyra badrum, erbjuder det gott om utrymme och avskildhet. Det mysiga vardagsrummet med matsal och ett stort rustikt kök är husets hjärta - det är här allt händer. Likaså i den vidsträckta utemiljön med flera sköna altaner och soliga terrasser, ett fastbyggd murat BBQ-område, en inbjudande swimmingpool och den subtropiska trädgården med palmer, apelsin- och mandelträd. Låt dig förföras av fastighetens underbara läge med dess fantastiska vyn över den grönskande landsbygden. Trots lugnet på landet når du Palmas huvudstad med sitt stora gastronomiska och kulturella utbud på bara 20 bilminuter.

 • Boyta

  360m2
 • Tomt

  14393m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  7395
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 245 042,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: