Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Fenomenal nybyggd villa med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

322m2 3 Sovrum i Nova Santa Ponsa - Sold

Med strålande havsutsikt från nästan alla rum ligger detta vackra nybyggda hus i Santa Ponsa, den vackra sydvästra delen av ön ocvh nära golfbanan. Fastighetens tomtyta är på ca 944 kvm, bostadsytan 322 kvm, ett flertal underbara terrasser, både med och utan tak på sammantaget ca 250 kvm, en fantastisk saltvattenpool och en snyggt anlagd palmträdgård. Villans två våningsplan innehåller i entréplan en stor, ljus och öppen salong och matsal med en takhöjd på sex meter, ett mycket lyxigt komplett utrustat öppet kök med vitvaror av högsta kvalitet, ett badrum och ett kontor som kan användas till sovrum vid behov samt ett grovkök. En trappa upp finns ett loungeområde, två sovrumssviter med dressingroom. På bottenvåningen finns ett garage med plats för tre fordon och ett förråd. Övriga faciliteter och utrustning som detta mycket luxuösa boende erbjuder är bl.a. luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, alarmanläggning, stora fönster- och dörrpartier i isolerglas, automatiskt bevattningssystem för trädgården samt fngerpint-system för dörröppning. Villan byggdes med högsta kvalitet och med stor omsorg om detaljer.

 • Boyta

  322m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9031
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: