Lavin Estates | nybyggd villa ett perfekt exempel på tidlös arkitektur
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • nybyggd villa ett perfekt exempel på tidlös arkitektur

Fakta Bilder

3740m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna nybyggda villa är ett perfekt exempel på tidlös arkitektur som kombinerar rena och eleganta linjer med medelhavsinfluenser. Särskild uppmärksamhet har ägnats inte bara till designelementen utan också till det praktiska i vardagen, vilket skapar bekväma livsrum som är perfekt anpassade till Medelhavets livsstil och det lokala klimatet. Flödande övergångar mellan inomhus- och utomhusområden, naturstensgolv och högkvalitativt träslöjd skapar en avslappnad, men ändå elegant, stil som är visuellt tilltalande för ögat. De täckta terrasserna nära poolen på 59 m² gör att utomhusområden kan användas även under de varmaste dagarna. På bottenvåningen finns ett fullt utrustat kök, ett ljust vardagsrum/matsal med tillgång till terrasserna. En annan loungedel kan också användas som sovrum eller praktisk kontorsyta. På övervåningen finns en mastersvit med eget badrum och ytterligare tre sovrum med vardera eget badrum. I källaren finns garage för två fordon, teknikrum och multifunktionslokal som skulle kunna göras om till gym, biograf eller spelrum. Alla nivåer i villan är bekvämt förbundna med en hiss. Ytterligare funktioner är: Golvvärme (värmepump), öppen spis (gas), luftkonditionering, BUS-system.

 • Boyta

  3740m2
 • Tomt

  1138m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02OSBI
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 617 250 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: