Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Njut av en fantastisk havsutsikt i denna formidabla bostad I frontlinje pos

Fakta Bilder

750m2 6 Sovrum i Ibiza Town

Denna imponerande lyx bostad i Medelhavs- finca-stil ligger helt insynsskyddad i frontlinjen nära St Eulalia med en unik och makalös utsikt över det öppna havet. Markytan är på 30.000kvm och villan har en boyta på ca.750kvm samt stora öppna och täckta terrasser på omkring 300kvm. Den subtropiska trädgården ger plats åt härliga picknickar, en fabulös infinity pool och två gästlägenheter. Boytan är uppdelade på två plan och på entréplan möts man av en underbar innergård med en fontän, ett ljusgeneröst vardagsrum med en öppen spis, en matsal, ett modernt fullt utrustat kök, en gästtoalett och här ligger även det stora sovrummet med ett eget badrum och omklädningsrum. Dessutom finns ytterligare två sovrum och ett separat badrum. På nedre plan finns det två separata gästlägenheter, var och en av dem med direkt tillgång till terrassen och poolen samt två förråd. Den första gästlägenheten är utrustad med ett sovrum med eget badrum och ett kök. Den andra gästlägenheten har ett kök, ett vardagsrum och två sovrum, var och en av dem med ett eget badrum. Bostaden är utrustad med all tänkbar komfort så som centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kall, trädgårdsbevattningssystem, larmsystem, elektrisk garageport, tvåglasfönster samt diverse parkeringsplatser. Mycket nära ligger St Eulalia med sina många restauranger, barer och butiker. Staden Ibiza är bara en 20 minuters biltur bort.

 • Boyta

  750m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  8136
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 181 222 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: