Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Magnifik nybyggd lyxvilla omgiven av ett vackert trädgårdslandskap

Fakta Bilder

750m2 5 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Nybyggd med mycket ljus och rymd finner ni detta exklusiva boende med öppen planlösning på utmärkt insynsskyddad och helt ostörd läge i Nova Santa Ponsa. Fastighetens tomtareal är på 2 800 kvm, boytan ca 750 kvm, täckta terrasser 100 kvm och de öppna solterrasser är 200 kvm stora. Dessutom finns på tomten den fantastiska uppvärmda swimmingpoolen, ett sommarkök med grillplats, ett fristående hus med gym och bastu och inte minst den vackert anlagda färgrika trädgården. Husets två våningar har härliga stora rum att umgås i och som i entréplan innehåller en ljus och rymlig salong med matsal, det komplett utrustade köket med ett beredningskök intill, mysigt allrum med kamin, ett separat badrum, och två sovrum varav ett med eget badrum en-suite och klädkammare samt en gästtoalett. Nästan alla rum på denna våning har utgång mot de vackra solterrasser, sommarköket och poolområdet. En trappa upp finns en rymling salong till och två stora sovrum som båda har eget badrum och kamin. I bottenvåningen ligger ytterligare ett sovrum, ett badrum samt två stora rum som kan anpassas efter behag. Övriga faciliteter av detta moderna och bekväma drömhus är bl.a. centralvärme, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, rörelsedetektorer, inbrottslarm, porttelefon, automatiskt bevattningssystem för trädgården, en jacuzzi, vinkällare, mysig innergård och ett 100 kvm stort garage.

 • Boyta

  750m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  5149
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 630 551,30 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: