Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny ljus och välplanerad duplexlägenhet med privat pool och trädgård

Fakta Bilder

Ny duplexlägenhet med privat pool och egen trädgård

Välkommen till en rymlig duplexlägenhet med storslagen utsikt mot havet egen pool och stor trädgård.

I Cala Major, i utkanten av Palma stad, välkomnar vi er till Ever One. Det kommer bara finnas 37 våningar. Alla moderna, fullt utrustade högkvalitativa lägenheter uppdelade på två byggnader - Sky och Oasis. En vackert designad gemensam infinity-pool med solterrass och havsutsikt. Dessutom finns ett gym och en bastu för alla fastighetsägare. Projektets bygglicens har beviljats och byggnadsarbetet har påbörjats.

Gångavståndet till många kaféer, restauranger och butiker samt sandstränder (Cala Major Bay ligger bara 200 meter bort) och närheten till stadens centrum och flygplatsen (cirka 15 minuter med bil) gör Ever One till det perfekta fritidsboendet. Småbåtshamnen i Cala Nova, golfbanan i Bendinat och den eleganta båtshamnen i Puerto Portals ligger också inom gångavstånd. I den nedre byggnaden - Oasis - finns totalt 24 lägenheter, från den kompakta 1-sovrumslägenheten till den rymliga lägenheten med 4 sovrum, som alla har en terrass och de flesta även partiell havsutsikt. De 13 lägenheterna i den övre byggnaden - Sky - erbjuder 2 till 3 sovrum samt rymliga solterrasser och en fantastisk utsikt över havet och Marivent-bukten.

Alla våningar släpper in mycket naturligt ljus och har terrasserna integrerade i vardagsrummen och sovrummen. De noga utvalda materialen är av högsta kvalitet och från välkända märken. Moderna öppna kök med integrerade Siemens-apparater, inbyggda skåp, golvvärme, luftkonditionering, ekparkett i rummen och naturstengolv i de andra rummen. Lägenheterna på bottenplan och takvåningarna har även en egen privat pool. Garageplats ingår också i inköpspriset. Slutförandet av det nya byggnadskomplexet i sydvästläge kommer att vara påsk 2022.

 • Boyta

  144m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02K0GK
 • Badrum

  3
 • Pris

  827 700,64 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: