Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NY DUPLEXVÅNING I ETT EXKLUSIVT OMRÅDE

Fakta Bilder

212m2 3 Sovrum i Palma

Denna lägenhet ligger nära Katedralen i en elegant och helrenoverad byggnad. Våningen har nyligen totalrenoverats med möjlighet till slutligt val av material och utrustning för köket, så att man kan anpassa valen efter sina egna behov och önskemål. Byggnaden ligger på en lugn gata i den gamla stadskärnan som leder ner till de prestigefyllda stadsmurarna i Palma. Våningen är fördelad på två plan och är uppdelad enligt följande: På det första planet hittar man en stor ingång och en matplats med separat kök, ett ljust vardagsrum med öppen spis och balkong, ett stort badrum och en gästtoalett. En höjdpunkt i denna duplexlägenhet är verkligen den extraordinära trappuppgången, som delar sig i två olika riktningar från centrum, där det finns ett sovrum med ett badrum en-suite. En parkeringsplats i garaget ingår i detta erbjudande för extra bekvämlighet. Definitivt en drömvåning i ett av de mest populära områdena i Palmas gamla stadsdelar.

 • Boyta

  212m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  01WZUV
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 159 591,03 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: