Lavin Estates | Ny elegant villa med en grönskande trädgård nära…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny elegant villa med en grönskande trädgård nära stranden - Sold

Fakta Bilder

215m2 4 Sovrum i Porto Portals - Sold

Denna eleganta nya villa ligger inbäddad i en trädgårdsoas och erbjuder fullständig integritet och alla bekvämligheter man behöver för att njuta av Medelhavets livsstil, samt ett perfekt läge bara några steg från den pittoreska stranden, hamnen i Puerto Portals och byn Portals Nous med alla dess bekvämligheter. En vacker ytterdörr designad av Shuco leder in i ett luftigt, öppet vardagsrum och matsal, som är utrustat med ett skräddarsytt kök med ö och Gaggenau -apparater. Fönster från golv till tak leder ut på den rymliga terrassen, som erbjuder gott om plats för att sola vid poolen eller koppla av med vänner i skuggan. En matplats med ett skräddarsytt sommarkök är den perfekta platsen för gäster och för grillaftnar. På första våningen finns ett sovrum, ett gäst sovrum och ytterligare två sovrum som delar badrum. På denna nivå finns också ett öppet galleri som ansluter till vardagsrummet samtidigt som det ger en separat arbetsyta för familjen. I källaren finns en stor tvättstuga och ett teknikrum. Funktioner inkluderar luftkonditionering med varmt och kallt vatten, golvvärme, ett integrerat Sonos -musiksystem, en saltvattenpool och parkering under tak för två bilar. En dold pärla i det exklusiva området Bendinat väntar på att upptäckas!

 • Boyta

  215m2
 • Tomt

  710m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LQG3
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: