Lavin Estates | Ny exklusiv takvåning intill Palma Tennis Club
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv takvåning intill Palma Tennis Club

Fakta Bilder

57m2 2 Sovrum i Palma

I ett bra centralt bostadsområde, precis intill den populära Palma Sport & Tennis Club och i omedelbar närhet av det trendiga Santa Catalina-distriktet med sina många restauranger, kaféer och butiker, samt bara några steg från stadens centrum och hamnen i Palma, detta exklusiva och modernt nybyggnadsprojekt med hiss, gemensam trädgård och ett inbjudande poolområde. Takvåningen har en genomtänkt planlösning och består av tre sovrum och två badrum, ett fullt utrustat modernt kök och ett rymligt vardagsrum och matsal med stora fönster som vetter mot den söderläge terrassen. Utrustningen i lägenheten är av hög kvalitet: Bulthaup kök, naturstengolv, golvvärme, luftkonditionering, luft-vatten värmepump och byggtjänster. Två garageplatser och ett stort förråd ingår också i inköpspriset. Höjdpunkten i lägenheten är den rymliga takterrassen med en privat pool. En liten oas mitt i staden med en underbar utsikt över hamnen i Palma och havet!

 • Boyta

  57m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02GJIU
 • Badrum

  1
 • Pris

  1 056 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: