Lavin Estates | Ny exklusiv takvåning med härliga terrasser…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv takvåning med härliga terrasser projekteras i Palma centrum

Fakta Bilder

148m2 3 Sovrum i Palma

Denna takvåning med privat takterrass har tre sovrum och tre badrum på en total yta på 148 kvadratmeter. Den berömda kompositören och violinisten Miguel Marqués y García ägav namn och inspiration för denna Miguel Marqués-byggnad i centrum av Palma de Mallorca. I sin anda kombinerar denna byggnad mallorcansk och internationell arkitektur, samt tradition och modernitet. Det centrala läget, inte långt från Plaza España och intilliggande Parque de las Estaciones, inbjuder dig att ta en promenad. Butiker, restauranger och det stora köpcentret El Corte Inglés ligger inom gångavstånd, liksom gamla stan med sina charmiga kaféer. Det exklusiva nybyggnadsprojektet slutförs i slutet av september 2021 och erbjuder gott om uteplats, rymliga terrasser på de nedre våningarna, balkonger och små verandor på mellanvåningarna samt takterrasser med avlägsen utsikt och ett utekök; ett vardagsrum översvämmat med ljus. Dubbelglasfönster med luftkammare, infraröda värmare och högkvalitativa luftkonditioneringssystem och termostater säkerställer ett behagligt rumsklimat. Fullt utrustade kök från Siemens eller liknande märken, induktionshällar och en integrerad fläkt från Bora är bara ett exempel på denna kvalitet. De naturliga stengolven (Zarci-grå) i alla rum, badrumsmöblerna från Mapini ger dig en levande komfort. Ett gym och bastu på nedre våningen samt en hiss slutför detta genomtänkta projekt, som genomfördes med stor uppmärksamhet på detaljer.

 • Boyta

  148m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02KWUK
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 044 540 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: