Lavin Estates | Ny exklusiv takvåning med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv takvåning med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

112m2 3 Sovrum i San Agustin

I ett lugnt bostadsområde i San Agustín, 5 minuter med bil från Palma och 15 minuter med bil från flygplatsen, byggs just nu det exklusiva bostadskomplexet "APM Suites" med endast 4 lägenheter, fördelade på 2 byggnader. Det byggs av en välrenommerad fastighetsutvecklare med många års erfarenhet av att bygga högkvalitativa fastigheter på Mallorca. De 2 trädgårdslägenheterna i 2 plan och 2 takvåningar i 2 plan har vardera en privat pool och de flesta har havsutsikt. Förutom den vackra, totalrenoverade yacht- och segelhamnen i Cala Nova, erbjuder San Agustín många restauranger, butiker och en liten vik. Den glamorösa småbåtshamnen i Puerto Portals, flera golfbanor, andra stränder och internationella skolor finns i omedelbar närhet. De två lägenheterna på bottenvåningen har 3 dubbelrum med eget badrum och ett rymligt vardagsrum med ett öppet kök med kokö, som vetter mot den rymliga terrassen med egen pool varifrån du också kan nå trädgården. Takvåningarna erbjuder en fantastisk havsutsikt och en fantastisk takterrass med privat pool, ett fantastiskt vardagsrum med öppet kök och tillgång till ytterligare en rymlig terrass med havsutsikt. Dessutom har de 2 dubbelrum med eget badrum, samt ett 3:e badrum och 3:e rum som kan användas som barnrum eller kontor. Till ytterligare utrustning hör: luftkonditionering, golvvärme med gas, ljus, hamrat naturstensgolv, parkett från Grato, modernt öppet kök med Mieles inbyggda vitvaror eller liknande, grovkök, domotik, och mycket mer. De två lägenheterna i den övre byggnaden har även en parkeringsplats utanför. Parkeringsplatser i den underjordiska parkeringen kan också köpas.

 • Boyta

  112m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MK37
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 695 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: