Lavin Estates | NY EXKLUSIV TRÄDGÅRDSLÄGENHET PÅ BÄSTA LÄGE
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NY EXKLUSIV TRÄDGÅRDSLÄGENHET PÅ BÄSTA LÄGE - Sold

Fakta Bilder

166m2 2 Sovrum i Cas Catala - Sold

ELEVEN by ELEMENTS, ett unikt nytt byggprojekt med sju exklusiva lägenheter, byggs i närhet av öns huvudstad, Palma. I Cas Català kan man njuta av ett lugnt bostadsområde medan det fascinerande livet i Palma ligger bara några minuter bort och väntar på att utforskas. På en av de mest önskvärda platserna på Mallorca kan de nya ägarna se fram emot att njuta av golfbanan i Bendinat och Puerto Portals glamorösa marina. Lägenheterna är perfekt designade och utrustade till en hög standard med golvvärme, luftkonditionering (varm / kall) och Sonos ljudsystem. I mitten av varje lägenhet ligger det rymliga vardagsrummet och matsalen med ett öppet kök. De stora fönsterfronterna och terrasserna framför dem utökar detta utrymme till utsidan och förstärker den speciella effekten av de rymliga och öppna planlösningarna. Den moderna, kubistiska arkitekturen med sina prognoser och urtag syftar till att skapa maximal integritet utöver den optiska effekten. Utomhusområdet är en annan höjdpunkt för denna anläggning av högsta kvalitet. Omgärdad av en trädgård med inhemska palmer och blommande växter finns en stor gemensam pool samt flera terrasser som är åtskilda från varandra och erbjuder gott om plats för avkoppling och sol. Två parkeringsplatser i garage ingår i priset.

 • Boyta

  166m2
 • Tomt

  233m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02JJZT
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: