Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NY EXKLUSIV TRIPPELVÅNING I PALMAS GAMLA STAD

Fakta Bilder

226m2 3 Sovrum i Palma

Denna lägenhet ligger nära Katedralen i en elegant och helrenoverad byggnad. Nyligen har denna lägenhet totalrenoverats och du har fortfarande möjlighet att göra det slutliga materialvalen och utrustning i köket så att du kan anpassa våningen efter dina egna behov och önskemål. Byggnaden ligger på en traditionell gata i den gamla stadskärnan som leder ner till de prestigefyllda stadsmurarna i Palma. Lägenheten sträcker sig över tre plan och är indelad enligt följande: På den första våningen finns ett imponerande vardagsrum med 6 m högt i tak dekorerad med trä, en öppen spis och en balkong. Det finns också en matsal med en liten vinterträdgård med hydrauliska plattor och bredvid återfinns köket med en separat tvättstuga, en gästtoalett och ett sovrum med eget badrum. En trappa leder ner till den andra etage, där det finns ett sovrum med en stor walk-in closet samt ett stort badrum och ytterligare ett sovrum, även detta med eget badrum. Det stora sovrummet har också ett vackert trätak och en liten vinterträdgård. En våning under är garaget, som har plats för två bilar. Du kan också lämna byggnaden från garaget. Två parkeringsplatser i ett garage ingår i detta erbjudande. Definitivt ett absolut drömhus i en av de mest populära delarna av gamla Palma.

 • Boyta

  226m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  01WZUZ
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 354 981,27 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: