Lavin Estates | Ny exklusiv villa i Cala Vinyas
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv villa i Cala Vinyas - Sold

Fakta Bilder

161m2 3 Sovrum i Cala Vinyas - Sold

Dessa moderna villor och parhus av hög kvalitet är utrustade med en privat pool och ligger i ett lugnt bostadsområde i Cala Vinyas, bara några minuter från småbåtshamnen i Puerto Portals och Port Adriano och cirka 20 minuter från Palma. Två vackra vikar ligger inom gångavstånd. La Mourelle-komplexet består av 14 parhus och 6 villor. En rymlig gemensam pool med solterrasser mitt i vackra gemensamma trädgårdar inbjuder till att njuta av den Mallorcanska solen. Det är enplansvillor som erbjuder tre sovrum och två badrum och ett stort, ljust vardagsrum och matsal med ett integrerat öppet kök och stora burspråk som öppnar ut mot terrassen och trädgården. Detta ger gott om utrymme för ett avslappnat familjeliv. Uteplatsen skapar en mycket speciell atmosfär, som ger extra ljus och mycket atmosfär i huset i varje villa och terrassen nås från vardagsrummet. Golvvärme och varm / kall luftkonditionering säkerställer en trevlig livsmiljö året runt. Förutom den moderna högkvalitativa utrustningen fästs stor vikt vid hållbarhet och energieffektivitet vid planering av projektet. Varje villa har 2 parkeringsplatser i garage och ett förråd. Man har direkt tillgång till huset från garaget. Den privata takterrassen inbjuder dig att njuta av den underbara panorama- havsutsikten. Mourelle är det perfekta projektet för alla familjer som vill bo lugnt men ändå centralt på sydvästra Mallorca, med alla bekvämligheter som ett nytt bostadsområde erbjuder.

 • Boyta

  161m2
 • Tomt

  281m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02JBEB
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: