Lavin Estates | Ny exklusiv villa nära de bästa stränderna i sydväst
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny exklusiv villa nära de bästa stränderna i sydväst - Sold

Fakta Bilder

541m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Plein Soleil är ett nytt exklusivt projekt med 5 villor i ett lugnt område på Sol de Mallorca, nära några av de vackraste stränderna i sydväst. Villa B ligger på en hörntomt på 1.617 m² med en underbar utsikt på landsbygden. Fastigheten omfattar cirka 540 m² bostadsyta och 312 m² terrasser, verandor och takterrasser. Villan är perfekt för en familj som redan bor på ön eller för någon som letar efter sina drömmars fritidshus: en rymlig entré leder till ett öppet kök och vardagsrum, från vilket man har utsikt över terrasserna och poolen. Också på denna nivå finns två rum och sovrummet med sittgrupp, alla med eget badrum, gästtoalett, tvättstuga och dubbel-garage. En trappa leder till det andra vardagsrummet, perfekt för att titta på TV eller som kontor, och ytterligare två sovrum med egna badrum. De stora glasfasaderna ger stort ljusinsläpp i varje rum. Funktionerna inkluderar golvvärme, reversibel luftkonditionering, Gaggenau apparater i köket, Kaldewei & Dornbracht installationer i badrummen och aluminiumfönster med tvåglasfönster, en öppen spis på terrassen, en vackert planterad trädgård med automatisk bevattning och en pool. Sol de Mallorca ligger bara några minuter från småbåtshamnen i Puerto Portals och Port Adriano med utsökta restauranger och butiker, flera golfbanor, internationella skolor, många stränder och Palma. Den vackra bukten Portals Vells med sina sandstränder ligger bara en kort promenad bort.

 • Boyta

  541m2
 • Tomt

  1617m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  028JJ3
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: