Lavin Estates | Ny förstklassig villa med panoramautsikt över ön…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny förstklassig villa med panoramautsikt över ön Dragonera

Fakta Bilder

695m2 6 Sovrum i Andratx

Denna nybyggda premiumvilla ligger på det bästa läget i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen på exklusiva sydvästra Mallorca. Designad för människor som älskar det extraordinära och värdesätter hållbarhet, ligger villan i ett privilegierat läge med en 270° panoramautsikt över bukten, det öppna havet till naturreservatet ön Dragonera och har en sydvästlig orientering. En fastighet som inte lämnar något övrigt att önska, från det underjordiska parkeringsgaraget med 4 parkeringsplatser, en hiss till alla plan, till takterrassen med hisnande solnedgångar, en källare med gästlägenhet, gym och bastu, attraktiva vardagsrum och sovrum med 4 sovrum, badrum med badrum en-suite, samt gästlägenhet, infinitypool och grill. Den nybyggda villan har energicertifikat klass A och är utrustad med en isolerad fasad med högkvalitativ natursten, geotermisk energi, solenergi och smartphoneteknik. Med en egen stor battericell finns tillräckligt med energi för självförsörjning och en ladd-station för e-mobilitet. Huset kan enkelt skötas från var som helst i världen med hjälp av en iPad. Natursten, trä, metall och varma klädseltoner bestämmer den utsökta inredningen. Alla möbler och väggbeklädnader är gjorda i silver. På bottenvåningen finns vardagsrum och matplats samt kök och ett kontor eller biblioteksrum, plus grovkök och gästtoalett. De två terrasserna med pool och grill finns också på denna nivå. På övervåningen finns 4 sovrum med badrum och omklädningsrum med badrum en-suite. Den individuellt utformade trädgården och den stämningsfulla belysningen skapar en önskvärd atmosfär.

 • Boyta

  695m2
 • Tomt

  1346m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02GHWQ
 • Badrum

  6
 • Pris

  14 126 160 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: