Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny lyxvåning med stor terrass i soligt västerläge och fri utsikt över havet

Fakta Bilder

122m2 3 Sovrum i San Agustin

Här kan du njuta av slående vacker utsikt och gedigen bekvämlighet året runt, gångavstånd till stranden eller njut av fastighetens exklusiva pool och soldäck

I San Agustín, ett exklusivt bostadsområde i Palma de Mallorca, är detta moderna lägenhetshus byggt i en futuristisk stil med tidlös arkitektur. Bara en kort promenad från centrum, i ett lugnt område och nära den vackra sandstranden, kan du njuta av fantastisk havsutsikt från nästan alla de nio lägenheterna. Denna rymliga lägenhet med fantastisk havsutsikt ligger på andra våningen och består av två dubbelrum med inbyggda garderober och två badrum en-suite - samt ett ljust och rymligt vardagsrum och matsal med öppet kök och tillgång till två, delvis täckta terrasser. Ett underbart poolområde med stora terrasser och grönområden är en del av bostadsområdet. En trädgård med Medelhavsväxter och skuggiga träd inbjuder till att koppla av. Förutom de högkvalitativa möblerna har varje lägenhet en parkeringsplats i garage. Ytterligare en parkeringsplats kan också köpas. Slutförandet är planerat till 2021.

 • Boyta

  122m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02FLT4
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 762 321,02 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: