Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd villa – en lugn oas nära Calvia

Fakta Bilder

268m2 4 Sovrum i Calvia

Denna sydorienterade naturstenvilla byggs för närvarande i Son Font i lugnt och avskild läge. Som en del av UNESCOS världsarv och med helt unikt och ostörd utsikt över de mäktiga Tramuntanabergen byggs detta exklusiva hus på en tomt om ca 4.000 kvm med ett bebyggd område på ca 268 kvm, en härlig trädgårdsanläggning med stora ängar, många fruktträd och kryddväxter samt en swimmingpool med dusch. Villans två våningsplan omfattar i entréplan: vacker och välkomnande hall, rymlig salong med matplats, komplett utrustat kök, grovkök samt ett sovrum med badrum en suite. I villans övervåning planeras det för ytterligare två sovrum med privata badrum en suite. Som en extra bonus är fastigheten utrustat med en separat gästlägenhet med badrum en suite. Övriga faciliteter och utrustning som bostaden förses med är ett dubbelgarage eller en Carport, tvåglasfönster, BOSE-musiksystem, värmepump och soceller, golvvärme, luftkonditionering varm/kallt, öppen spis, jacuzzi, alarmsystem, video intercom och automatiskt bevattningssystem för trädgården. Son Font ligger nära byn Calvia, marinan i Puerto Portals med dess imponerande yachter och centrala Palma som nås på mellan 15 och 20 minuter med bilen.

 • Boyta

  268m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2817
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 782 329,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: