Lavin Estates | Ny modern arkitektritad villa med fantastisk…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny modern arkitektritad villa med fantastisk havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

690m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Modern arkitektur, elegant inredning och ett utsökt urval av material: allt detta samlas i denna perfekt planerade familjevilla i Santa Ponsa. Tack vare hissen som förbinder alla våningsplan - och rampen som leder till poolen, är den här egendomen också perfekt för personer med begränsad rörlighet. Ett öppet kök i den flytande övergången till vardagsrummet och fönster från golv till tak understryker villans moderna och varma atmosfär. På vardagsrumsnivån finns också ett sovrum med badrum en-suite. Fyra sovrum finns på övervåningen, liksom ytterligare ett vardagsrum med öppen spis, så att det finns flera retreater för familj och vänner. En takterrass med panoramautsikt över havet avrundar fastigheten - alla anslutningar för ett sommarkök är förinstallerade här. Bilälskare kommer att uppskatta det mer än rymliga garaget. Modern utrustning är viktig för att kunna använda fastigheten året runt, dvs golvvärme med luftvärmepump, luftkonditionering och öppen spis. Om man önskar en förändring av landskapet kan man välja mellan fyra golfbanor, två småbåtshamnar med restauranger i närheten och internationella skolor som ligger bara 7 och 12 minuter bort med bil. Sammantaget en perfekt fastighet - antingen som huvudbostad eller som semesterbostad i solen!

 • Boyta

  690m2
 • Tomt

  1310m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  024UF4
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: