Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny modern villa i kvalitetsdesign med en fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

621m2 4 Sovrum i Puerto Andratx

Utformningen av denna villa kännetecknas av tydliga linjer i kombination med materialen sten, trä och stål, som återfinns i hela huset. I vardagsrummet finns ett komplett och högkvalitativt Boffi-kök med utgång till terrassen och en rymlig matplats. På detta plan kan du också njuta av det stora vardagsrummet och den mysiga TV- och läs-avdelningen. Den eleganta trätrappan leder upp till övervåningen, där det finns två gästrum med eget badrum och ett sovrum med två omklädningsrum och gott om plats. På bottenvåningen bredvid poolen, finns en gästlägenhet, ett poolkök, ett gym med full utrustning, en bastu och badrum. Utanför finns en grillplats och en poolterrass för solbad. Det finns en hiss på detta plan som går från entréområdet och parkeringsplatserna. Man kan njuta av panoramautsikt över havet ifrån alla rum.

 • Boyta

  621m2
 • Tomt

  919m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JEUG
 • Badrum

  4
 • Pris

  10 422 352,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: