Lavin Estates | Ny takvåning med havsutsikt erbjuder en livsstil på…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny takvåning med havsutsikt erbjuder en livsstil på högsta nivå - Sold

Fakta Bilder

158m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nya takvåning erbjuder en livsstil på högsta nivå. Våningen tillhör ett mycket exklusivt bostadsområde, Green Elements. Fastigheten har en egen takterrass med grillplats och solarium. Det erbjuder också en fantastisk havsutsikt från småbåtshamnen Port Adriano till de berömda Malgratsöarna. Den exklusiva lägenheten har 3 sovrum och 2 badrum med badrum en-suite, gästtoalett, ett öppet och modernt kök, matsal, vardagsrum och öppna terrasser. Lägenheten är modern och lyxigt inredd och utrustad (trägolv, naturstengolv, skräddarsydda kök och inbyggda möbler, hemautomation etc.) Det exklusiva bostadskomplexet är inbäddat i en uppväxt medelhavsträdgård med en stor gemensam saltvattenpool och ett spa- och bastuområde. Specialfunktioner: högkvalitativ utrustning med moderna apparater som diskmaskin, kyl och frys, induktionshäll, mikrovågsugn, ugn och köksfläkt i köket, Hans Grohe inredning i badrummet, luftkonditionering, golvvärme via luftvärmepump med värme- och kylfunktion, tvättstuga, larmsystem, hiss.

 • Boyta

  158m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02LA0H
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: