Lavin Estates | Ny villa på ett absolut toppläge med underbar…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ny villa på ett absolut toppläge med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

503m2 4 Sovrum i Costa den Blanes

Denna villa, byggd med endast de bästa materialen, ligger på den berömda höjden Costa d'en Blanes och har underbar havsutsikt tack vare sin sydvästliga orientering. Den första våningen består av ett fullt utrustat kök med öppen planlösning och ett rymligt vardagsrum och matplats som vetter mot terrassen med uppvärmd infinity-pool. På andra våningen, som kan nås med hiss, finns de fyra sovrummen med badrum en-suite och en fantastisk havsutsikt. Den soliga takterrassen kan också användas för parkering även om det redan finns ett tvåbilsgarage. Andra funktioner inkluderar ett SPA-område med inomhuspool, förinstallation för en bastu och ett gym, samt ett förråd och ett grovkök. Golvvärme, luftkonditionering h/c, gästtoalett och badrum intill poolen är också en del av utrustningen.

 • Boyta

  503m2
 • Tomt

  1027m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P2HK
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 871 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: