Lavin Estates | NYA BYGGNINGSLägenhet med fantastisk utsikt Paseo…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGD LÄGENHET MED FANTASTISK UTSIKT

Fakta Bilder

NYA BYGGNINGSLägenhet med fantastisk utsikt Paseo Marítimo

Denna helt nya, lyxiga lägenhet i bostadsområdet Palma Martimo ligger mittemot Palmas berömda Paseo Martimo och har fantastisk utsikt över katedralen och hamnen. Denna överdådiga lägenhet har ett rymligt vardagsrum med tillgång till balkongen, tre dubbelrum, varav ett med eget badrum, ytterligare ett badrum och ett fullt utrustat kök med öppet koncept. Integrerad varm och kall luftkonditionering, ett energieffektivt golvvärmesystem, dubbelglasfönster med utmärkta termiska och akustiska egenskaper, motoriserade mörkläggningsgardiner, parkett- eller stengolv av högsta kvalitet, en digital antenn, LED-belysning i kök och badrum och många andra extrafunktioner ingår. Komplexet ger sina invånare en bekväm livsstil som är utsökt färdigställd och där man ägnar stor uppmärksamhet åt även de minsta detaljerna. Detta lägenhetskomplex är utmärkande tack vare sin moderna design och sitt avundsvärda läge i en av de mest kända delarna av Balearernas huvudstad. Sport, rekreation och gastronomi är bara några av de aktiviteter som finns på Paseo Maritimo. De bästa restaurangerna och butikerna på ön kan du hitta i den berömda stadsdelen Santa Catalina, som ligger en kort promenad bort. En annan betydande bekvämlighet är närheten till den gamla stadskärnan och alla dess attraktioner. De tio premiumlägenheterna i detta komplex är färdiga och tillgängliga för inflyttning.


 • Boyta

  93m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02RT21
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 100 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: