Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nyproduktion av exklusiv villa med inbyggd livskvalitet - Sold

Fakta Bilder

167m2 3 Sovrum i Portocolom - Sold

I den vackra bukten Cala Murada vid Mallorcas ostkust finns detta exklusivt designade hus under byggnation. Huset förför med en fascinerande blandning av material med hög kvalitet, modern arkitektur, men ändå i typisk tradionell mallorquinsk stil. Villan byggs i en vacker anläggning som får ett gemensamt område med café-hörna, bastu, jacuzzi, lekplats, open-air-terrass samt en fantastisk swimmingpool. Villan byggs på en ca 735 kvm stor tomt, får en lättskött trädgård och en boyta på cirka 167 kvm samt flertal härliga solterrasser på totalt 36 kvm. Villan får två våningar fördelade på i entréplan: ljus salong/matsal med högt i tak och fönsterpartier från golv till tak, ett öppet komplett utrustat kök samt två sovrum och ett badrum. Detta plan har tillgång till en stor överbyggd terrass. Med ingång från baksidan av huset når man grovköket och en tvättstuga. På övervåningen byggs en stor sovrumssvit med underbar badrum och privat terrass med utedusch och drömblick över landskapet. Övriga faciliteter som detta vackra och eleganta hem erbjuder är bla golvvärme i badrummen, luftkonditionering varm/kallt, automatiskt bevattningssystem för trädgården, isolerglas samt parkering för ett fordon. Villan ligger i ett naturskyddsområde med många pinjeträd och en grönskande omgivning. Cala Murada är en lugn semesterort som ligger nära flera vackra sandstränder, pittoreska vikar och flera barer och butiker. Slutförandet av designervillan är planerad till sommaren 2017.

 • Boyta

  167m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  9093
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: