Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd arkitektritad villa i det exklusiva Bonaire

Fakta Bilder

365m2 4 Sovrum i Alcudia

Från denna nybyggda minimalistiska villa på ett exklusivt läge i Bonaire, tack vare dess upphöjda läge, kan man njuta av en unik panoramautsikt över det omgivande landskapet, det närliggande havet och bergen i bakgrunden. En verkligt sublim känsla! Bara några minuter bort med bil hittar man små romantiska vikar och marinan "Cocodrilo", den långa vita sandstranden i Alcudiabukten och Alcanada Golf Club. Denna imponerande villa skapades i samarbete med en känd arkitekt och erbjuder de modernaste faciliteterna och den bästa kvaliteten som inte lämnar något att önska. Huset har fyra sovrum med dubbelsäng, fyra badrum, ett modernt kök, två vardags- / matrum (ett på varje våning) och en 200 m2 helisolerad källare med möjlighet att lägga till ett gym, bastu, spa och hemmabio . Det finns också ett stort garage och förråd. Som man kan förvänta sig av ett sådant objekt är utrustningen och installationerna av mycket hög kvalitet. Panoramafönster med dubbla fönster (Climalit), luftkonditionering varm / kall, golvvärme, natursten eller ekgolv. Flera terrasser och det underbara poolområdet inbjuder till att spendera mycket tid utomhus. Inte bara en perfekt semesterbostad, utan också en exklusiv och bekväm bostad året runt. Ta tillfället i akt och boka tid för ett besök. Här finns möjligheten att köpa ett av de bästa husen på Mallorca.

 • Boyta

  365m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02G31S
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 835 393,80 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: