Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern villa med vacker havsutsikt

Fakta Bilder

562m2 5 Sovrum i Porto Portals

Denna vackra, moderna villa erbjuder en fantastisk havsutsikt över Palmanova bukten, en villa med lyxig finish och välplanerade utrymmen. Designad för dig som söker ett stilfullt boende i kombination med hög komfort. Denna fastighet i Portal Nous ligger bara några minuter från hjärtat av Puerto Portals och 8 minuter från Palma stad. Belägen på en tomt på 1.118 m ² med en byggyta på 755 m ² erbjuder fastigheten följande: En strålande havsutsikt direkt från ingången. En master-svit med ett fullt integrerat dressingrum och badrum. En härlig hall med dubbel takhöjd, samt två sovrum med inbyggda garderober och eget badrum. En skräddarsydd trappa leder ner till vardagsrummet som har ett stort öppet kök och matsal. Matsalen är separerad från vardagsrummet via en öppen spis. Det finns även en stor svit för inbjudna gäster. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp både till den främre terrassen med poolområdet och till den bakre trädgården, vilket skapar ett härligt område för umgänge och det perfekta stället att njuta av de fantastiska solnedgångarna. Bottenvåningen erbjuder en 5:e sovrums svit, klimatkontrollerad vinkällare, ett stort spelrum eller gym, förvaringsutrymmen och tvättstuga. Egendomen säljes inklusive sina högkvalitativa möbler, interört- och exteriört. Villan har garage för 2 bilar, luftkonditionering h/c, golvvärme, uppvärmd pool samt hiss till alla våningar. Huset är utrustat med lyxiga maskiner och materialval.


 • Boyta

  562m2
 • Tomt

  1118m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02FXAE
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 695 018,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: