Lavin Estates | Nybyggd designvilla med en strålande havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd designvilla med en strålande havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

352m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nybyggda villa ligger i Nova Santa Ponsa, bara några minuters promenad från Santa Ponsas hamn och Port Adriano. Denna moderna villa erbjuder inte bara utrustning av hög kvalitet, utan också en härlig havsutsikt. På övervåningen återfinns det fullt utrustade köket med Gaggenau vitvaror, en kocks dröm! Från köket kommer du in i det rymliga vardagsrummet i öppen planlösning med en gasspis och naturligtvis den fantastiska havsutsikten. På denna våning finns ett av de fyra sovrummen med badrum en-suite och en gästtoalett. På första våningen finns ytterligare tre sovrum med badrum en-suite, en tvättstuga och ett garage, alla rum leder till terrassen med tillgång till infinitypoolen och uteplatsen med en övertäckt terrass för att njuta av även de soligaste sommardagarna. Från takterrassen har du en otrolig utsikt över Medelhavet och Malgratsöarna. Andra funktioner i denna villa är det domotiska systemet, säkerhetskameror, intercom, Sonos ljudsystem, bevattningssystem, etc.

 • Boyta

  352m2
 • Tomt

  960m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MSK3
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: