Lavin Estates | Nybyggd exklusiv marklägenhet på bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd exklusiv marklägenhet på bästa läge

Fakta Bilder

82m2 2 Sovrum i Bonanova

Det nya avantgardistiska Evolution-byggprojektet genomförs för närvarande på ett lugnt läge i Bonanova-distriktet i Palma. Byggnaden består av 4 lägenheter och 2 duplex takvåningar som uppfyller högsta kvalitetsstandard. Det perfekta läget för den som vill bo nära staden men ändå lite borta från liv och rörelse i stadens centrum. Detta exklusiva bostadsområde imponerar med sin moderna arkitektur med stora glasfasader där naturliga material som trä och natursten har använts perfekt. En välskött gemensam pool med solterrass är tillgänglig för alla innehavare i det lilla bostadskomplexet, som bara består av 6 enheter. Lägenheten med 2 sovrum på bottenvåningen har ett ljust och rymligt vardagsrum och matsal med stora fönster och ett modernt öppet kök med en matlagnings-ö och inbyggda apparater från Miele. Vardagsrummet ligger i anslutning till en terrass i söderläge som erbjuder plats för en stor matplats och sittgrupp. Av de två dubbelrummen, som är utrustade med inbyggda garderober, har ett av dem också tillgång till den rymliga terrassen som går runt tre sidor av lägenheten. Det stora sovrummet har ett eget badrum. För det andra sovrummet och för gäster finns ytterligare ett badrum med dusch. Utrustningen inkluderar även: fönster från golv till tak med solskydd, golvvärme, luftkonditionering, naturstengolv, förinstallation för byggnadstjänster, hiss och solpaneler. En parkeringsplats och ett förråd på den underjordiska parkeringen ingår också i inköpspriset. Slutförandet är planerat till första kvartalet 2021.

 • Boyta

  82m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02HOFK
 • Badrum

  2
 • Pris

  840 055 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: