Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd exklusiv villa i högsta kvalitet

Fakta Bilder

454m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna moderna villa i Medelhavsstil ligger på en av de mest eftertraktade platserna i Nova Santa Ponsa och byggdes enligt tysk standard i högsta byggkvalitet. Villan, som är idealisk för familjer, har en plan trädgård som erbjuder en perfekt lekplats för barn och fyrbenta familjemedlemmar - söderläget garanterar solsken hela dagen. Om det är för varmt på sommaren kan man söka upp en skuggig plats under en av de täckta terrasserna. Fasadens naturliga stenelement och fastighetens väggar ger den moderna, ljusa villan en medelhavskänsla utan att vara tung. Bottenvåningen är barriärfri, så att personer med nedsatt rörlighet kan röra sig fritt. Övre våningen erbjuder för närvarande två mycket fina sovrum och ett badrum, liksom ett mycket stort rum, som för närvarande är utformat som en studio, men som kan omvandlas till ytterligare två sovrum med badrum eller till en mycket rymlig master suite med omklädningsrum och badrum - här har man ett underbar utsikt över landskapet till bergen och till och med till Santa Ponsa-bukten. Modern golvvärme och en öppen spis skapar en trevlig atmosfär även under den kallaste säsongen. Poolen är utrustad med den senaste tekniken när det gäller pumpar, saltvatten, motströmssystem, en solplattform i vattnet och pärlemor kakel. I huset styrs vattentillförseln av ett pumpsystem för att säkerställa optimalt vattentryck, ett avkalkningssystem, osmos samt en Grander-vattenupplivning och en regnvattenbehållare på 70 m³ är en del av den kompletta utrustningen. Den som värderar kvalitetsarbete och uppmärksamhet på detaljer är på rätt plats! Andra funktioner i villan: dubbelgarage, luftkonditionering h / c, Schüco-fönster med energieffektivt specialglas, myggnät (varumärket Neher), kök av Birgit Müller, takhögtalare av Bowers & Wilkens, etc.

 • Boyta

  454m2
 • Tomt

  1383m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02C3YX
 • Badrum

  3
 • Pris

  5 358 270,75 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: