Lavin Estates | Nybyggd fastighet med privat pool i Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd fastighet med privat pool i Palma

Fakta Bilder

197m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Denna nybyggda fastighet, som är orienterad mot sydväst, ligger i ett av de mest lugna områdena i Palma. Alla tre våningarna är tillgängliga via en privat hiss, och på översta våningen kan du njuta av en fantastisk utsikt över staden Palma medan du kopplar av i den privata poolen omgiven av en elegant terrass. Fastigheten erbjuder ett ljust vardagsrum med öppet kök, 3 sovrum med eget badrum, en gästtoalett, ett arbetsrum och på varje våning har du tillgång till vackra balkonger. Andra funktioner inkluderar trägolv, golvvärme och luftkonditionering h / c. På bottenvåningen finns ett garage med 2 parkeringsplatser och ett förråd. Slutförandet planeras till slutet av 2020.

 • Boyta

  197m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02AISY
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 609 942,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: