Lavin Estates | Nybyggd högkvalitativ villa i det pittoreska Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd högkvalitativ villa i det pittoreska Andratx

Fakta Bilder

348m2 3 Sovrum i Andratx

Denna fantastiska villa erbjuder en hög livskvalitet på 348 m² i hjärtat av det pittoreska Andratx. En innergård leder till bottenvåningen med ett öppet vardagsrum och ett modernt kök med utrustning i hög kvalitet. Härifrån kan man ta sig till den stora trädgården med sina exotiska växter och den vackra poolen med sitt sommarkök. På övervåningen finns 2 rymliga sovrumssviter och en stor terrass. I källaren finns en bodega, ett stort garage för minst 4 bilar, ett gym och ett förråd. Erbjudandet inkluderar också flera eldstäder, elektriska persienner i hela huset, golvvärme med värmepump, naturstengolv, saltvatten -osmospool i natursten, gästtoalett, larmsystem, hemautomationskontroll.

 • Boyta

  348m2
 • Tomt

  868m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02MJQ8
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 078 680 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: