Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd Ibiza inspirerad villa i vackra Sol de Mallorca

Fakta Bilder

330m2 5 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna nybyggda villa i Ibiza-stil ligger i Sol de Mallorca, bara några steg från 3 vackra fina sandstränder, omgiven av grönska och medelhavsflora. Villan ligger på en stor, platt tomt, fördelad på två våningar med en total yta på över 300 m², har en stor pool och vackra trädgårdar. Huvudentrén till villan leder till det öppna vardagsrummet, som är uppdelat i ett vardagsrum med öppen spis, en TV / kontorsrum, en matsal och ett fullt utrustat modernt kök med frukostbar och angränsande skafferi. Samtidigt öppnar vardagsrummet och matsalen ut mot terrassen. På bottenvåningen finns ett sovrum med eget badrum, gästbadrum och tvättstuga. På övervåningen finns 4 sovrum, alla med garderober, sovrummet och ett andra sovrum med badrum, det första har också tillgång till två terrasser. Extras inkluderar luftkonditionering, bevattningssystem och ett dubbelt garage. Villan ligger nära 4 golfbanor, Port Adriano och Puerto Portals, och Palma ligger bara 15 minuters bilresa bort.

 • Boyta

  330m2
 • Tomt

  1398m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00ABVO
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 987 580,10 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: