Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd kvalitetsvilla i modern design med härlig havsutsikt

Fakta Bilder

379m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Kvalitet, design och bra läge är hörnstenarna i konceptet för denna familjevilla (slutförande 2020). Älskare av modern design som inte vill vara utan den varma atmosfären i Medelhavsområdet kommer att känna sig hemma här. Särskild uppmärksamhet ägdes åt en flödande och harmoniskt möte mellan inomhus- och utomhusområdet - med mer än 300 soldagar om året sker en stor del av livet utomhus. Flera täckta och öppna terrasser erbjuder skydd även på de hetaste sommardagarna. Soldyrkare väljer säkert den rymliga poolterrassen som favoritplats. Det är den perfekta platsen att fira grillkvällar med familj och vänner under milda sommarkvällar, i en atmosfär med utsikt över havet. Något åtskilt från vardagsrummet ligger ett av sovrummen med badrum en-suite, ytterligare två sovrum av samma kvalitet med badrum finns på första våningen - här hittar du också den lite separerade master sviten med omklädningsrum och badrum en-suite . Fritidsanläggningarna är bara några minuter bort, för att bara nämna några: hamnen i sydväst, Port Adriano och den charmiga sporthamnen Santa Ponsa ligger bara några minuter bort med bil. Golfentusiaster kommer att uppskatta Santa Ponsa golfbanor såväl som den helt nya Poniente golfbanan. De viktigaste internationella skolorna finns också i närheten. Extra: Hiss som enkelt förbinder garaget med de andra våningarna, golvvärme med luftvärmepump, Sonus musiksystem, vinbibliotek, keramik från Philipp Stark, badrumsinredning från Dornbracht, naturstengolv på bottenvåningen och på terrassen, parkett i korridorer och sovrum och natursten i badrummen.

 • Boyta

  379m2
 • Tomt

  1200m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02E99T
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 024 191,03 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: