Lavin Estates | Nybyggd lägenhet i charmigt område
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lägenhet i charmigt område - Sold

Fakta Bilder

140m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Detta moderna, nybyggda lägenhetskomplex ligger i det eftertraktade området Nova Santa Ponsa. Golfbanan och den exklusiva marinan Puerto Adriano, som erbjuder en mängd eleganta barer och restauranger, ligger bara en kort promenad bort. Den ljusa lägenheten har en rymlig och solig terrass med utsikt över de gröna omgivningarna. Lägenheten har tre sovrum och två badrum, ett öppet kök, ett ljust och stort vardagsrum och matplats. Ytterligare extrafunktioner är: Luftkonditionering, golvvärme i alla rum, dubbelglasade fönster, säkerhetsdörr, domotiskt system för åtkomstkontroll, luftkonditionering och persienner, TV-antenn och satellit, automatiska dörröppnare med intercom, hiss, förråd, parkeringsplats. En underjordisk parkeringsplats och en utomhusparkeringsplats ingår i priset. Möbler till ett värde av 300 000 euro kan köpas för ytterligare 100 000 euro.
 • Boyta

  140m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02RW3M
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: