Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lägenhet med patio i exklusivt område

Fakta Bilder

169m2 2 Sovrum i Palma

Denna lägenhet ligger nära Katedralen i en elegant och nyrenoverad byggnad. Det har delvis renoverats, men du har fortfarande möjligheten att välja material du vill ha för att utforma lägenheten efter dina behov och önskemål. Byggnaden ligger i en traditionell gata i den gamla stadskärnan, som leder till den representativa stadsmuren i Palma. På en bostadsyta på 169m2 erbjuder våningen två vardagsrum, en matsal, en gästtoalett, två sovrum, båda med eget badrum, varav ett har också en walk-in closet. För ytterligare bekvämlighet ingår en parkeringsplats i garaget i detta erbjudande. Definitivt en perfekt pied-à-terre i ett populärt område i gamla staden Palma.

 • Boyta

  169m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  01WZUR
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 495 242 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: