Lavin Estates | Nybyggd lyxlägenhet med panoramautsikt över havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxlägenhet med panoramautsikt över havet

Fakta Bilder

166m2 3 Sovrum i Andratx

Modernt lyxigt boende, intelligenta planlösningar och en fantastisk panoramautsikt över landskapet och havet till de pittoreska Malgratsöarna, denna unika nya urbanisering på sydvästra Mallorca erbjuder allt detta. Projektet består av 2 bostadskomplex: Ett komplex med totalt 28 exklusiva lägenheter, fördelat på 3 hus och en inbjudande gemensam pool med chill-out område och poolbar. Här kan du till och med njuta av en fantastisk havsutsikt från trädgårdslägenheterna. Ytterligare 42 lyxlägenheter byggs i de 6 byggnaderna i det andra komplexet med 2 stora gemensamma pooler och en säker lekplats. Båda komplexen har också en underjordisk parkering. Huvudfokus för projektet låg på integration i det ursprungliga landskapet. Den frodiga medelhavsplanteringen ger komplexet den speciella atmosfären av en medelhavsoas. Dessutom kännetecknas det av ett sofistikerat arkitektoniskt koncept som utvecklats av ett internationellt team av arkitekter. Alla lägenheter har stora fönsterfronter, högt i tak och övertygar med en lyckad kombination av naturmaterial och moderna inslag. Det övergripande konceptet avrundas av genomtänkt och mycket högkvalitativ inredning: designkök och inbyggnadsskåp från Poliform, Miele inbyggda vitvaror, Sonos ljudsystem, Fantini-beslag, minimalistiska fönster från golv till tak från Panoramah och mycket mer. Alla trädgårdslägenheter har stora lummiga trädgårdar och de flesta takvåningar har takterrasser med loungeområden och badtunnor. Flera stränder samt kaféer och restauranger ligger inom gångavstånd.

 • Boyta

  166m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02P41V
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 279 848,50 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: