Lavin Estates | Nybyggd lyxlägenhet med patio nära Plaza España
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxlägenhet med patio nära Plaza España

Fakta Bilder

122m2 3 Sovrum i Palma

Den berömda kompositören och violinisten Miguel Marqués y García har gett inspiration för denna Miguel Marqués-byggnad i centrum av Palma de Mallorca. I sin anda kombinerar denna byggnad mallorcansk och internationell arkitektur, tradition och modernitet. Det centrala läget, inte långt från Plaza España och intilliggande Parque de las Estaciones, inbjuder dig att ta en promenad. Butiker, restauranger och det stora köpcentret El Corte Inglés ligger inom gångavstånd, liksom gamla stan med sina charmiga kaféer. Det exklusiva nybyggnadsprojektet slutförs i slutet av september 2021 och erbjuder gott om uteplatser, rymliga terrasser på de nedre våningarna, balkonger och små verandor på mellanvåningarna samt takterrasser med en milsvid utsikt och ett utekök; ett vardagsrum översvämmat med ljus. Dubbelglasfönster med luftkammare, infraröd värme och högkvalitativa luftkonditioneringssystem och termostater säkerställer ett behagligt rumsklimat. Fullt utrustade kök från Siemens eller liknande märken, induktionshällar och en integrerad fläkt från Bora är bara ett exempel på denna kvalitet. De naturliga stengolven (Zarci-grå) i alla rum, badrumsmöblerna från Mapini ger dig en levande komfort. Ett gym, en bastu på nedre våningen och en hiss kompletterar detta genomtänkta projekt som skapades med stor omsorg om detaljerna. Denna lägenhet ligger på första våningen med en terrass på 147 m2, en liten uteplats och en balkong.

 • Boyta

  122m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02KT6R
 • Badrum

  2
 • Pris

  984 852 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: