Lavin Estates | Nybyggd lyxlägenhet med trädgård och egen pool
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxlägenhet med trädgård och egen pool

Fakta Bilder

95m2 3 Sovrum i Bonanova

Lavin-Estates är stolta att presentera ytterligare ett framgångsrikt projekt med 6 exklusiva lägenheter i det eftertraktade området Bonanova. Platsen är perfekt för den som både vill njuta av Palmas puls, men ändå bo nära naturen runt Castillo de Bellver.

Det lilla exklusiva bostadhuset är under uppbyggnad och består av 3 Penthouse våningar och 3 lägenheter med tillgång till trädgård och en privat pool. Ett gemensamt gym finns att tillgå. Den spektakulära fasaden skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga inuti rummen. Hörnlägenheten har en stor trädgård, två rymliga sovrum med utgång till terrassen, två badrum och tvättstuga. Det vackra vardagsrummet med matplats och öppet kök inbjuder till sköna stunder med familj och vänner.

Övriga installationer: Dubbelglasade träfönster, persienner, ek parkettgolv, terrasser med IPE-träplankor, Miele inbyggda apparater, luftkonditionering, golvvärme, två garageplatser och ett förråd. Dessutom finns ett luftkonditionerat gym tillgängligt för alla boende.

 • Boyta

  95m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02I800
 • Badrum

  2
 • Pris

  751 108 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: