Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla direkt vid Santa Ponsa golf
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla direkt vid Santa Ponsa golf - Sold

Fakta Bilder

883m2 6 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna nya lyxiga och extraordinära villa ligger på en plan tomt på 1893 m² direkt på golfbanan i Santa Ponsa. Användningen av högkvalitativa märkesmaterial och en tilltalande, modern arkitektur med Medelhavselement präglar denna exklusiva fastighet. Bottenvåningen är uppdelad i en representativ hall, ett rymligt vardagsrum och matsal med ett öppet designkök av Birgit Müller, ett bibliotek, två sovrum med badrum, ett förberedelsekök och en gästtoalett. Alla rum och områden på nedre våningen har tillgång till Medelhavsträdgården och det smakfullt utformade utomhusområdet med stor pool med vattenfall och inbyggd lounge med öppen spis, utekök med grill och olika relaxavdelningar. På övervåningen finns en spektakulär 85 m² stor svit med omklädningsrum och rymligt badrum samt en privat terrass med sittgrupp. Ytterligare tre sovrum finns också på övervåningen med inbyggda garderober och badrum en-suite. Källaren erbjuder ett spa med pool, jacuzzi, ångbad och bastu, dusch och relaxavdelning, samt ett gym, bodega och biografrum. Ytterligare funktioner i denna fastighet är: dubbel garage, natursten och ekgolv, luftkonditionering, golvvärme med värmepump, två skorstenar, Gaggenau och Miele köksapparater, Schüco aluminiumfönster, Sonos ljudsystem, DALI smart home system, etc.

 • Boyta

  883m2
 • Tomt

  1893m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02L71V
 • Badrum

  9
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: