Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla i en tidlös design
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla i en tidlös design

Fakta Bilder

351m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Villa TWELVE presenterar sig i en tidlös och modern design som är rak och enkel, men som inte på något sätt framstår som kall eller puristisk. Därför används medelhavsmaterial som natursten och mycket träelement. Det öppna boendekonceptet skapar en mycket behaglig känsla av rymd. Vardagsrummet och köket kommunicerar tack vare de öppna ytorna och är nästan helt försedda med fönsterfronter och täckta terrasser. En höjdpunkt här är innergården (atrium), som skapar en speciell atmosfär med sina gröna växter. Uteområdet är anlagt med medelhavsväxter och stora gräsmattor. Stora öppna och täckta terrasser gränsar till infinity-poolen. Det finns också en loungedel för solstolar och bekväma loungemöbler. Trädgården och poolområdet vetter mot sydväst och utlovar massor av sol. Tack vare trädgården med palmer och tallar garanteras avskildhet. Villa TWELVE ligger i Nova Santa Ponsa i en lugn återvändsgränd i ett exklusivt kvarter. Den första playan ligger bara några minuters promenad bort. På mindre än 5 minuter med bil når du två exklusiva småbåtshamnar, samt tre golfbanor, tennis- och fitnesscenter, men också ortens kommersiella hjärta med stormarknader, internationella vårdcentraler och mycket mer. Intressant för familjer: bara några minuters bilresa bort ligger Intl. Privatskola BIC. Faciliteter: uppvärmd pool, laddningssystem för elbilar, takterrasser med modulära Nova-kök/Gaggenau teppanyakis och grillar, B&O hifi/TV/videoövervakningssystem med inbyggda Bowers&Wilkins-högtalare, 4 terrasser i alla riktningar, 360 graders utsikt från taket terrass med partiell havsutsikt.

 • Boyta

  351m2
 • Tomt

  1034m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02ORR3
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 557 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: