Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med direkt ingång till havet och…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med direkt ingång till havet och båthamnen

Fakta Bilder

913m2 4 Sovrum i Nova Santa Ponsa

Denna lyxiga nybyggda villa ligger direkt ovanför den vackra hamnen i Santa Ponsa. Det finns idag ingen liknande nybyggnadsfastighet på ett så unikt läge med direkt tillgång till hamnen och havet. Modern arkitektur, exceptionell design kombinerat med den senaste tekniken och byggande med högkvalitativa material kommer att göra denna villa till ett riktigt hem. Det handlar om harmoni och frid och en plats där du kan koppla av och njuta av kvalitetstid med familj och vänner. På bottenvåningen finns det stora vardagsrummet med öppen planlösning med matplats, högkvalitativt kök med öppen planlösning, ett bibliotek och ett förråd. Hela området har direkt tillgång till terrassen med en stor infinitypool, relaxavdelning, BBQ och en matplats. Från alla områden kan du njuta av den fantastiska utsikten. Den första våningen erbjuder totalt fyra sovrum. Två mastersviter med eget badrum och en klädkammare. De andra två sovrummen har också ett eget badrum. Alla rum har fantastisk havsutsikt och har en terrass mot havet. I källaren strax under bottenvåningen kommer du att ha gym, tvättstuga, teknikrum och ett rum för mångsidigt bruk. Parkeringsplatsen kan nås med bil genom bilhiss eller till fots med hjälp av trappan eller hissen. Det är ett rymligt garage för upp till 4 bilar. Den magnifika villan CN47 strax ovanför havet och hamnen erbjuder även underbara trädgårdar och terrasser med mycket avskildhet.

 • Boyta

  913m2
 • Tomt

  2550m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02JA7I
 • Badrum

  5
 • Pris

  12 057 500 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: