Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med en magnifik havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med en magnifik havsutsikt

Fakta Bilder

613m2 4 Sovrum i Andratx

I centrum av Port Andratx, bara några minuters promenad från hamnen, hittar du denna moderna villa med utmärkt utrustning, som för närvarande är under uppbyggnad. Villan byggs på en tomt med högt läge intill ett grönområde och erbjuder en magnifik utsikt över hamnen och Tramuntana-bergen. Fastigheten sträcker sig över fyra våningar som är sammankopplade med hiss och erbjuder ett gym med angränsande friskvårdsavdelning, ett öppet vardagsrum och köks-del samt den fantastiska takterrassen med infinitypool, trädgård, bubbelpool och utekök/matsal. Den rymliga entrén ger en lätt tillgång till de 4 parkeringsplatserna, både i och utanför garaget. Villan är planerad att stå färdig 2022.

 • Boyta

  613m2
 • Tomt

  1289m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M7BA
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 795 015 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: