Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

496m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna lyxiga, nybyggda villa i andra havslinjen i Costa de la Calma byggdes med högkvalitativa material och till en hög standard. Smakfull, klassisk och översvämmad med ljus, med spektakulär havsutsikt, är denna villa en varm och modern tillflyktsort. Bara en kort promenad till stranden och några minuters bilresa till stadens centrum så att man har tillgång till alla tjänster som Santa Ponsa har att erbjuda, garanterar detta strandnära hem också integritet och lugn lyx. På översta våningen kan man njuta av en fantastisk havsutsikt från nästan alla rum. Det rymliga vardagsrummet / matsalen med öppen spis vetter mot en vacker terrass med havsutsikt, ett skräddarsytt öppet kök med tvättstuga, det tysta sovrummet med eget badrum och ett stort omklädningsrum. Intill vardagsrummet finns en studie som lätt kan omvandlas till ett fjärde sovrum. På nästa nivå finns ett stort universalrum (bio, spelrum etc.), två sovrum med havsutsikt, båda med eget badrum, ett andra kök och ett förråd. Sovrummen och vardagsrummet vetter mot den vackra saltvattenpoolen, terrasserna och den lummiga trädgården med fruktträd. Andra höjdpunkter i huset är ett nedre plan med ett stort garage för 3 bilar, en hiss som förbinder de 3 våningarna, golvvärme, luftkonditionering h / c och tvåglasfönster, som alla bidrar till känslan av komfort och säkerhet i denna exceptionella fastighet.

 • Boyta

  496m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02KVTD
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 704 947,70 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: