Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med underbar havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med underbar havsutsikt

Fakta Bilder

426m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna moderna villa ligger i det eftertraktade bostadsområdet Sol de Mallorca, mycket nära olika stränder och bara 10 minuter från Portals Nous och alla bekvämligheter. Villan har en fantastisk planlösning och är idealisk som semesterhus för familjer. Bottenvåningen har en vacker entré, ett rymligt vardagsrum, ett fullt utrustat "NEFF" öppet kök, ett gästrum och en gästtoalett. Denna våning har tillgång till det vackra och grunda poolområdet omgivet av medelhavsvegetation. Den övre våningen erbjuder ytterligare tre sovrum en-suite, alla med tillgång till en rymlig terrass med havsutsikt. Höjdpunkten i denna villa är takterrassen från vilken man också kan njuta av fantastisk havsutsikt. Det finns också en rymlig källare som kan användas för olika ändamål. Övriga extrafunktioner: golvvärme med vattenvärmepump, central luftkonditionering w/c, larmsystem och garage för två fordon.

 • Boyta

  426m2
 • Tomt

  1573m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02O5O7
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 083 880 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: