Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla med underbar utsikt över Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla med underbar utsikt över Port Adriano

Fakta Bilder

368m2 4 Sovrum i Port Adriano

Denna vackra lyxvilla byggs av en av de mest erfarna tyska byggherrarna på ön och kommer att vara klar för inflyttning hösten 2021. Högkvalitativa material som naturstensgolv och stenfasader ger villan en medelhavskänsla men ändå modern. Läget ovanför Port Adriano erbjuder bra avskildhet och en vacker utsikt över havet och hamnen. Med en bebyggd yta på över 600m2 inklusive terrasser och källare, är villan rymlig men ändå lätt att sköta med bara ett fåtal personer. Totalt sviter med 4 sovrum, några med klädkammare och terrasser, är tillgängliga för ägarna och deras gäster. Uteområdet med trädgård och den 60 m2 stora saltvattenpoolen inbjuder till att dröja kvar och njuta av de fantastiska solnedgångarna. Andra funktioner inkluderar: luftkonditionering varm/kall, golvvärme, öppen spis, underjordisk parkeringsplats för 3 bilar, grovkök.

 • Boyta

  368m2
 • Tomt

  1095m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02IM0F
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 325 120 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: