Lavin Estates | Nybyggd lyxvilla på ett av Mallorcas mest…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd lyxvilla på ett av Mallorcas mest priviligerade läge

Fakta Bilder

265m2 4 Sovrum i Alcudia

Byggandet av denna högkvalitativa, moderna villa på ett utmärkt läge planeras i slutet av 2021, och färdigställandet planeras till slutet av 2023. I den exklusiva urbaniseringen Alcanada bara 100 meter från havet kan du njuta av en fantastisk havsutsikt över Alcudiabukten. Villan byggs i söderläge och är omgivet av ett vackert naturlandskap och ligger nära en av de bästa golfbanorna i Europa.

Två hus byggs på denna tomt, var och en med fyra sovrum, fyra badrum med en pool och jacuzzi. Boendet är i två plan och det finns också en källare (totalt 270 m2). Den högkvalitativa utrustningen inkluderar golvvärme (Altherma), luftkonditionering, hemautomationssystem och mycket mer. Genom att köpa innan byggstarten eller under den första byggfasen kan du fortfarande påverka designen, materialen etc. Detta är en unik möjlighet att förvärva en utmärkt fastighet i ett privilegierat område på norra delen av ön. En utmärkt investering!

 • Boyta

  265m2
 • Tomt

  470m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LX1D
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 939 860 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: