Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • NYBYGGD MARKLÄGENHET I HJÄRTAT AV SANTA CATALINA

Fakta Bilder

73m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Bara några minuters promenad från den trendiga Santa Catalina-marknaden och nära Palma centrum är denna nya fastighet av hög kvalitet med 7 lägenheter under uppbyggnad. Här byggs en lägenhet på bottenvåningen, fyra lägenheter och två takvåningar. Takvåningarna har rymliga privata terrasser, och övriga lägenheter i byggnaden har en privat takterrass, som är en riktig lyx mitt i staden. Här kan man sola och njuta av en vacker utsikt över området.
Denna bekväma lägenhet på bottenplan erbjuder två sovrum, ett badrum och ett rymligt vardagsrum med matsal och öppet kök. Det stora sovrummet leder ut till en 14m2 terrass och den privata takterrassen är tillgänglig via trappor eller hiss. Den högkvalitativa utrustningen på alla enheter inkluderar luftkonditionering varm/kall, golvvärme i alla rum, ekparkett i sovrummen och naturstengolv i andra områden, högkvalitativa dubbelglasfönster, ett fullt utrustat och anpassningsbart kök med inbyggda enheter från Siemens och mycket mer , Byggnaden har också en hiss och ett uderjordiskt garage med cykelförvaring. Santa Catalina är ett av de mest populära områdena i Palma och erbjuder en mängd olika trendiga butiker och utmärkta restauranger året runt. Denna nybyggda lägenhet är perfekt som fritidshus eller huvudbostad, men erbjuder också utmärkta hyresalternativ.

 • Boyta

  73m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02II4G
 • Badrum

  1
 • Pris

  354 007,03 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: