Lavin Estates | Nybyggd modern lyxvilla omgiven av pinjeträd
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd modern lyxvilla omgiven av pinjeträd - Sold

Fakta Bilder

337m2 4 Sovrum i Sol de Mallorca - Sold

Det nya bostadskomplexet Las Villas de La Floresta ligger i Sol de Mallorca, på den populära sydvästra delen av ön, cirka 20 minuter från Palma och bara 10 minuters bilresa från småbåtshamnarna Puerto Portals och Port Adriano. Golfbanor, stränder och internationella skolor ligger i närheten. Inbäddade i tallskog med fantastisk utsikt och delvis också med vacker havsutsikt, erbjuder de åtta nya moderna villorna med privat pool en levande komfort på ett lugnt läge. På första våningen finns 2 stora sovrumssviter med omklädningsrum och badrum (Villa 1 endast en master svit) samt ytterligare två dubbelrum som delar ett extra badrum. I alla hus har varje sovrum tillgång till en terrass med vacker utsikt. På bottenvåningen erbjuder det stora vardagsrummet och matsalen med öppet kök gott om plats för hela familjen. Ett härligt kalkstensgolv läggs inuti och även på de rymliga terrasserna. När man öppnar de stora fönstren mot terrassen utvidgar man visuellt bostadsytan till den privata poolen. Den härliga plana trädgården är en extra bonus. Funktionerna inkluderar: öppet kök och tvättstuga med Siemens inbyggda apparater, värmepump, individuellt justerbar luftkonditionering i alla rum, golvvärme i hela huset, privat garage för en bil. Anläggningarna i komplexet "La Floresta del Mar" erbjuder en paddeltennisbana och fyra gemensamma pooler. En promenad genom tallskogen leder till den vackra sandstranden Bella Donna.

 • Boyta

  337m2
 • Tomt

  1564m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02M09X
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: