Lavin Estates | Nybyggd modern villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Nybyggd modern villa med havsutsikt

Fakta Bilder

1250m2 3 Sovrum i Bendinat & Illetes

Denna fantastiska och nybyggda villa med högkvalitativa material kommer att förföra dig med sin enastående utsikt över bukten och hamnen i Portals. Villan byggdes i tre våningar och har en enastående takterrass med en 360º spektakulär havsutsikt. På översta våningen hittar du de tre stora sovrummen, alla med eget badrum och alla med en stor och solig balkong med utsikt över den vackra trädgården med det stora poolområdet. Med en hiss eller trappan kan du gå en våning ner till vardagsrummet/matsalen och till det fullt utrustade öppna Poliform-köket i öppen planlösning med tillhörande tvättstuga samt en gästtoalett. Från denna våning har du direkt tillgång till den stora soliga terrassen som är delvis täckt och till det mycket fina och ljusa poolområdet samt den fantastiska trädgården. I källaren har vi det tekniska rummet samt två ytterligare rum som kan omvandlas till sovrum, hemmabio eller gymutrymme. Dessutom har villan luftkonditionering varm/kall, golvvärme med värmepump, saltvattenpool, Poliform garderober och kök och alla möbler är från Terraza Balear. En carport för 2 eller tre bilar finns också tillgänglig.

 • Boyta

  1250m2
 • Tomt

  550m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02P6SO
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 370 000 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: